Багаторічна проблема з водопостачанням жителів “консервних” будиночків нарешті вирішиться!

Саме зараз там тривають роботи з буріння свердловини, яка і дасть людям омріяну і недорогу воду.

Стало це можливим завдяки небайдужості Ананьївського міського голови Юрія Тищенка. Дізнавшись про тривалу проблему від “заводчан”, які завітали до нього на прийом, Юрій Сергійович одразу ж пообіцяв вивчити питання та знайти шляхи вирішення.

Далі руку допомоги громаді подала громадська доброчинна організація “Десяте квітня”, яка працює під егідою міжнародної благодійної організації “ЮНІСЕФ”. Замовником робіт виступило комунальне підприємство “Ананьїв-водоканал”. Його керівник Сергій Волошин радості від події не приховує:

— Ми з ентузіазмом сприймаємо ці роботи, адже розуміємо, що вирішиться гостра проблема. Щиро вдячний голові громади Юрію Тищенку за виконані обіцянки. Вдячний за співпрацю благодійній організації “10 квітня” — ми з ними вже зустрічалися в січні і отримали чимало важливих комплектуючих та потрібного нам обладнання. Цього разу — новий привід, щоб подякувати за важливу справу.

Працюємо в посиленому темпі, впорядкували вже територію під майбутню свердловину, завтра сподіваємося перейти до буріння.