Міцна родина – міцна Україна!

Основою держави є родина, від взаєморозуміння, терпіння залежить її міцність. Саме це взялися перевірити 1 червня, в День захисту дітей, організатори щорічного родинного змагання “Тато, мама, я — спортивна сім”я” — Ананьївський відділ освіти, молоді та спорту Ананьївської міської ради. До того ж, окрім згаданих критеріїв учасників чекали і фізичні випробування.

І вже пообіді в міському “Молодіжному” парку чарівна пара ведучих — подружжя Христина та Сергій Синиці — радо зустрічали учасників. Цьогоріч вісім родин зголосилося поборотися за звання найсильнішої.

Отож, вболівальники щосили плескали та голосно заохочували такі родини:

  • Козачинських,
  • Дудніченків,
  • Лісневських,
  • Руссу,
  • Колонтаїв,
  • Берестенків,
  • Живор,
  • Стасюків.

З вітальним словом до учасників звернулася секретар міської ради Оксана Глущенко.

— Щиро вітаю учасників родинних змагань “Тато, мама, я — спортивна сім”я”! — так тепло привітала команди Оксана Василівна. — Сьогодні тут пануватимуть щирі емоції, радість, азарт, а найголовніше — взаєморозуміння.

Дослухайтеся один до одного, пам”ятайте, що ви родина, яка сильна разом. І хай це вам допоможе перемогти.

Передаю вам, шановні учасники та любі вболівальники, щирі вітання від Ананьївського міського голови Юрія Тищенка. Він бажає, щоб ви отримали безліч гарних вражень від змагань та не засмучувалися у випадку програша.

Зичимо дорослим відчути себе ненадовго дітьми, насолодитися часом, проведеним разом, а малечі бажаємо гарного настрою та веселих пригод!

І пам”ятайте, що ви — найкращі!

На родини чекало вісім випробувань. На початку легким розігрівом став конкурс запитань та візитка, які провели Христина та Сергій. А далі вже за справу взявся ведучий фізичних конкурсів — Василь Ткач, вчитель фізичного виховання ліцею №1.

Під пильним оком Василя Дмитровича родини “саджали” на швидкість картоплю, влаштовували “перегони” на лижах, грали в класики, переносили м”ячі із заплющеними очима, брали участь в естафеті в мішках. Решту сил забрало останнє випробування на смузі перешкод.

В паузах між конкурсами енергією з присутніми ділилася танцювальна команда з міського ліцею №2 — красивий гурт юнаків та дівчат гарно рухався й приковував погляди та давам можливість дорослим перевести подих між випробуваннями.

Втомлені, але нескорені, з гарним настроєм команди знову зустрілися на майданчику, аби вже дізнатися ім”я переможця та отримати титули.

Володарями І місця жюрі визнало родину Козачинських.

ІІ місце та титул найдружнішої родини отримала родина Берестенків.

ІІІ місце здобула родина Колонтай, які вже другий рік поспіль змагаються в такому турнірі.

Родина Лісневських тепер сміливо може іменуватися найактивнішою, а найзавзятішою — родина Дудніченків.

Найспритнішими визнано родину Стасюків, а звання найкреативнішої родини здобула родина Руссу. У родини Живорів відтепер титул найспортивнішої родини.

Всі учасники змагань отримали гарні та корисні подарунки, придбані за сприяння Ананьївського міського голови Юрія Тищенка. Також командам вручено грамоти і дипломи за участь.

На завершення всі зробили спільне фото.