Дитячі садки відновлюють свою роботу

Маємо ще одну гарну весняну новину — після довготривалої перерви відновлюється навчальний процес одразу в двох міських закладах дошкільної освіти: КУ “ЗДО (ясла-садок) “Сонечко” АМР” та КУ “ЗДО (ясла-садок) “Ромашка” АМР”. Виконано найголовнішу умову — встановлено та обладнано модульні укриття.

Про це повідомила начальниця відділу освіти, молоді та спорту Ананьївської міської ради Ірина Бахмутян.

Вона розповіла, що величезний обсяг робіт було проведено завдяки активному сприянню Ананьївського міського голови Юрія Тищенка, секретаря Ананьївської міської ради Оксани Глущенко та за підтримки депутатського корпусу міської ради і КУ “Центр фінансування та господарського обслуговування закладів освіти, фізичної культури та спорту Ананьївської міської ради “. Всі роботи проведено коштом місцевого бюджету.

Як і було заплановано, на території дитсадків встановлено швидкоспоруджувальні укриття модульного типу, які обладнані всім необхідним для безпечного та комфортного перебування вихованців та персоналу закладу під час повітряних тривог.

Основною проблемою став час, який було витрачено на побудову укриттів, адже багатотонні споруди треба було правильно змонтувати та обладнати приміщення всередині, передбачивши всі необхідні комунікації. Як зазначає Ірина Олександрівна,укриття обладнані вентиляційною системою, санвузлами, системою опалення.

Отож, позаду найважчий етап і дитсадки нарешті готові гостинно відчинити свої двері для маленьких вихованців.

Перша зустріч очікується 8 квітня.

Гарних вам вражень, малята, нових емоцій та життя без тривог, в мирі та щасті!