Шановні жителі Ананьївської громади! Оперативно-стратегічне угрупування військ “Одеса” та Одеська обласна військова адміністрація закликають здійснювати заходи з енергетичної безпеки на території Одеської області в умовах правового режиму воєнного стану!

Зокрема:

1. Підприємствам, установам, організаціям, незалежно від форми власності та галузевої належності, розташованим на території Одеської області до скасування/припинення воєнного стану або до видачі окремого наказу:

1.1. Обмежити використання конструкцій зовнішньої реклами, для експлуатації яких використовується електрична енергія як в межах населених пунктів, так і поза їх межами.

1.2. Обмежити використання електричної енергії для освітлення конструкцій та елементів зовнішньої реклами, вітрин та вивісок об’єктів сфери обслуговування, інших об’єктів благоустрою, окрім освітлення вуличнодорожньої мережі, житлових кварталів, та об’єктів сфери охорони здоров’я та освіти.

1.3. Здійснити заходи з теплозбереження та підвищення енергоефективності приміщень, які перебувають у власності (користуванні) відповідних підприємств, установ, організацій.

2. Побутовим споживачам електричної енергії Одеської області: 2.1. Забезпечити максимально економне використання електричної енергії.

2.2. Здійснити заходи з теплозбереження та підвищення енергоефективності житлових приміщень.