Маємо зробити все від нас залежне, щоб армія відчувала міцний і надійний тил

— на цьому наголошує Ананьївський міський голова Юрій Тищенко та про це говорить в своєму пості, який опублікував на сторінці фейсбуку:

В атмосфері порозуміння, згоди провели ще одну сесію міської ради. Ухвалено низку важливих питань, які стосуються важливих сфер життєдіяльності громади. Сьогодні, коли основне забезпечення всіх ланок залежить від місцевого бюджету, як ніколи важливо враховувати потреби та інтереси всіх — щоб безперебійно працювали всі галузі.  Тому затверджено Програму розвитку вторинної медичної допомоги та підтримки Ананьївської багатопрофільної лікарні; Програму розвитку малого і середнього підприємства в Ананьївській громаді; Програму розвитку первинної медичної допомоги та підтримки Ананьївського центру первинної медико-санітарної допомоги. Важливого значення надаємо забезпеченню заходів тероборони на території громади, а тому затверджено і відповідну програму.

Але основні наші сили та кошти — на потреби захисників. Саме тому рішенням нинішньої сесії скеровано ще 6 мільйонів гривень на ЗСУ. Це — придбання найнеобхіднішого за запитами наших бійців. Маємо зробити все від нас залежне, щоб армія відчувала міцний і надійний тил.

Вдячний депутатам за єдність думок, за належне ставлення до роботи комісій. Працюємо далі, націлені на розвиток громади та впевнені в перемозі України.