Кожен день використовують з користю в Коханівському старостаті

Осінь все наполегливіше заявляє про свої права, студячи нас прохолодними днями. А в старостатах намагаються завершити останні роботи з благоустрою. Виконуються вони у рамках ініціативи міського голови Юрія Тищенка.

Як напередодні повідомила староста Коханівського старостату Вікторія Шевченко, вони скористалися сонячним днем та пофарбували вхідні двері в старостинську управу та козирок.

Роботи здійснено за дієвої підтримки заступника міського голови Віктора Покотила, який оперативно забезпечує всіма необхідними матеріалами та розхідниками.

А практичним втіленням займалися працівники Коханівськох освітньої філії – Сергій Панасюк та Микола Філімон.

Староста зазначає, що чоловіки щоразу приходять на виручку, завжди сумлінно ставляться до роботи, яку доводиться виконувати, беруться допомагати в додатково. Ось і цього разу, закінчивши з фарбуванням, Сергій та Микола нарубали дров. Наближаються холода і чоловіки розуміють, що жінкам важко буде впоратися з важкою роботою, яка ляже на їх плечі, тому й полегшують життя, в міру можливостей.

Вікторія Шевченко вдячна помічникам та керівництву громади за небайдужість, за участь в житті старостату. Кожна справа поліпшує не лише благоустрій, а й настрій людей, згуртовує усіх та спонукає дбати про рідні села.