Шелехівська шкільна родина розпочала новий навчальний рік

Наче вулик — наша школа,
Вся вона гуде, як рій.
І здається, що довкола
Розквітають квіти мрій.

Теплою видалась зустріч з шкільною родиною Шелеховської філії комунальної установи “Ананьївський ліцей №1 Ананьївської міської ради”.

Гості приїхали ще до початку урочистої лінійки, а тому мали час поспостерігати за останніми приготуваннями до урочистостей, за хвилюванням ведучих, радісним очікуванням дітей, зворушливою турботою батьків.

Завідувачка закладом Прасковія Грабовенко запросила на коротеньку екскурсію класами, познайомила з першокласниками.

Урочиста лінійка традиційно почалася з Державного Гімну. Після цього вся шкільна родина вшанувала хвилиною мовчання тих, хто своїм життям захистив суверенітет і нашу державність. Квіти було покладено до портретів загиблих земляків Юрія Дудніченка та Олександра Кушніра. Цим мужнім воїнам завдячують односельці за можливість зустрітися 1 вересня на шкільному подвір”ї.

На початку Прасковія Грабовенко виконала приємну процедуру нагородження — частина учнів впродовж літа долучалася до різноманітних патріотично-пізнавальних заходів та отримала грамоти.

Головними ж героями нинішнього свята справедливо вважаються першокласники — ще трішки сонні, схвильовані і такі зворушливо розгублені. Вони на великому шкільному подвір”ї виглядали зовсім крихітними. Але поряд була їх надійна захисниця, помічниця і порадниця — перша вчителька.

З теплими вітаннями від себе особисто та від Ананьївського міського голови звернулася до школярів, педагогів та батьків секретар міської ради Оксана Глущенко. Слова вітань вона доповнила і подарунками для першокласників, які дітям передано від імені мінародної організації ЮНІСЕФ та від Ананьївського міського голови Юрія Тищенка. Також навчальний заклад отримав від Оксани Глущенко фотоальбом, який має заповнитися щасливими миттєвостями шкільного життя Шелехівської школи.

Щирі поздоровлення з Першовереснем пролунали і від начальниці відділу світи, молоді та спорту міської ради Ірини Бахмутян.

До вітальних слів приєднався і староста Андрій Переман.