ДО УВАГИ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ!

Оголошується конкурс з перевезення пасажирів на приміських

автобусних маршрутах загального користування що не виходять за межі Ананьївської міської територіальної громади Подільського району Одеської області

Об’єкти конкурсів:

Приміські автобусні маршрути загального користування, що не виходять за межі Ананьївської міської територіальної громади Подільського району Одеської області:

№ п/п№ маршруту та найменування кінцевих зупинокОсобливості періодичності здійснення перевезеньРежим рухуЧас відправлення з кінцевих зупинок, год. хв. Інтервал рухуНеобхідна кількість транспортних засобів ( без урахування  резерву)Кількість оборотних рейсів на добуВимога до автобусів  (клас, місць для  сидіння)Плата за участь  у конкурсі ( грн.)
1  Ананьїв АС-Байтали3,5,7  Звичайний  Ананьїв АС – 5:00,11:00 Байтали – 5:40,11:401  2  А, В, ІІ, ІІІ ; не менше 18 місць
2Ананьїв АС- Кохівка (ч/з Одаї)3,5,7Звичайний Ананьїв АС – 5:00,12:00 Кохівка – 5:55, 12:5212А, В, ІІ, ІІІ ; не менше 18 місць
3Ананьїв АС – Точилове (ч/з Гандрабури)3,5,7ЗвичайнийАнаньїв АС – 5:00, 12:00 Точилове – 6:00, 13:0012А, В, ІІ, ІІІ ; не менше 18 місць
4Ананьїв АС- Жеребкове1,2,3,4,5,7,ЗвичайнийАнаньїв АС – 7:00,10:30,16:00 Жеребкове – 7:30, 11:00, 16:4013А, В, ІІ, ІІІ ; не менше 18 місць
5Ананьїв АС – Коханівка3,5,7ЗвичайнийАнаньїв АС – 5:00, 11:30 Коханівка- 6:00, 12:3012А, В, ІІ, ІІІ ; не менше 18 місць
6Ананьїв АС – Романівка3,5,7ЗвичайнийАнаньїв АС – 5:00, 11:30 Романівка- 6:00, 12:3012А, В, ІІ, ІІІ ; не менше 18 місць

1. Конкурс на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування проводяться відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» та «Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 із змінами та доповненнями (далі – Порядок).

Класи, категорії та параметри комфортності автобусів наведені відповідно до наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 12 квітня 2007 року № 285 «Про затвердження Порядку визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху».

Згідно з п. 10 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування (у межах об’єкту конкурсу) забезпечити використання не менш як 1 транспортного засобу для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

Протягом 30 днів після укладення Договору, перевізник розробляє таблиці вартості проїзду з дотриманням вимог чинних нормативних актів. Таблиці вартості проїзду додаються до Договору та розглядаються як його невід’ємна частина.

2. З метою перевірки достовірності інформації, поданої перевізниками-претендентами на участь у конкурсах, а також забезпечення безпеки та відповідного рівня якості перевезень пасажирів, Організатором додатково може бути витребувано наступну інформацію:

– повний перелік власних, орендованих, наданих в кредит або лізинг транспортних засобів, які використовуються для перевезення пасажирів відповідно до чинного законодавства на момент подання документів на участь у конкурсі за встановленою Організатором формою;

– повний перелік чинних договорів (дозволів), укладених між перевізником-претендентом та організаторами перевезень на відповідних територіях, за встановленою Організатором формою;

– інформацію щодо фактичної кількості водіїв у штаті претендента;

– копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів та тимчасових реєстраційних талонів на транспортні засоби, що були заявлені на участь у конкурсі;

– копії документів, що підтверджують право власності чи користування земельними ділянками, а також право власності чи користування приміщеннями, де забезпечується проведення медичного огляду водіїв, їх стажування та інструктажі, а також огляд технічного стану автобусів та їх зберігання.

            Зазначені документи можуть бути завчасно підготовлені та надані перевізниками-претендентами до участі у конкурсах у конверті №1.

3. Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах). Склад документів у відповідних конвертах встановлений Порядком та Законом України «Про автомобільний транспорт».

Відповідно до вимог Порядку, одним із документів, який подається перевізником-претендентом на участь у конкурсі, серед інших, є сертифікат відповідності та екологічності транспортного засобу.

У разі наявності у перевізника копії сертифіката відповідності та екологічності транспортного засобу, який видався органом із сертифікації для реєстрації в органах Державтоінспекції МВС України, такий перевізник може подавати його для участі у конкурсі, як такий, що відповідає вимогам Порядку.

У разі відсутності у перевізника копії сертифіката відповідності та екологічності транспортного засобу, він може звернутись до органу сертифікації для отримання дублікату такого сертифікату для подання його для участі у конкурсі. При неможливості його отримання в органі сертифікації, такий перевізник може звернутись до уповноважених органів або органів сертифікації, призначених Міністерством інфраструктури України для отримання нового сертифікату, копію або оригінал якого він також може подати для участі у конкурсі.

Документи, подані перевізником-претендентом для участі в конкурсі, пронумеровуються, прошнуровуються, підписуються автомобільним перевізником або уповноваженою особою автомобільного перевізника із зазначенням кількості сторінок цифрами і словами.

Плата за участь у конкурсі не стягується.

Робочий орган – відділ економічного розвитку Ананьївської міської ради.

Засідання конкурсного комітету відбудеться 18 вересня 2023 року о 13:15 у малій залі Ананьївської міської ради (3-й поверх) (вулиця Незалежності, 51).

Реєстрація представників претендентів 18 вересня 2023 року з 10:00  до 11:45 години.

Початок роботи конкурсного комітету о 13:00 годині

Документи на участь у конкурсі приймаються до 04 вересня 2023 року включно за адресою: м. Ананьїв, вул. Незалежності, 51, каб. №114, відділ економічного розвитку Ананьївської міської ради

Режим роботи:

– понеділок – четвер з 09:00 до 16:00; п’ятниця з 09:00 до 15:00;

Перелік та бланки документів можна отримати безпосередньо у відділі економічного розвитку Ананьївської міської ради у робочій час відповідно до вказаного режиму роботи.

З питань проведення конкурсу звертатися за телефоном: 0985874328, e-mail: ananiev_eko@ukr.net.