Сьогодні відбулася тридцять перша, позачергова сесія міської ради

Ананьївський міський голова дав коментар щодо її роботи:

“Приємно знову зануритися у вир повсякденних, але таких важливих питань — допомога бойовим підрозділам, забезпечення закладів освіти модульними укриттями, вирішення нагальних і першочергових питань життєдіяльності громади та її благоустрій.

Всі ці питання сьогодні розглянуті на тридцять першій, позачерговій сесії міської ради. Її робота пройшла в атмосфері порозуміння з депутатським корпусом, який традиційно і неухильно працює у згоді думок та прагнень.

Основне, на чому наголошую і в чому маю підтримку депутатів — це, звісно, допомога армії. Маємо забезпечити першочергові потреби бойових підрозділів та відчутно закрити їх основні потреби. Від початку повномасштабної війни наша громада надала підтримки армії на понад 30 мільйонів гривень. Наш курс і надалі неухильний — країна бореться, її захищають найкращі сини та доньки. Вони мають отримувати все, щоб вистояти та перемогти.

Звісно, що деяким персонажам місцевого рівня не подобається відсутність чвар, бійок та скандалів під час сесійних засідань. Але доведеться змиритися з цим — ми прийшли працювати, а не влаштовувати цирк.”