Завершено реконструкцію центрального входу до міського кладовища

Позаду черговий етап добрих справ і можемо офіційно сповістити про завершення ремонтних робіт на центральному міському кладовищі. Щоправда вони носили характер більше реконструкційних та реставраційних. Зокрема, повністю оновлено стелу з барельєфом скорботної матері. Будівничі творчо підійшли до цієї частини ремонту та зберегли скульптурне зображення, а по завершенню робіт розфарбували його.

Проведено ремонт каплички з перекриттям даху. Цими днями ще буде привезено нові двері. Поряд із каплицею споруджено навіс та встановлено гранітний стіл для проведення ритуальних церемоній.

Майданчик, на якому розміщено весь цей церемоніальний комплекс, укрито плиткою.

На вході встановлено ковані ворота та бетонну огорожу.

Всі ці роботи здійснено за ініціативи Ананьївського міського голови Юрія Тищенка та секретаря міської ради Оксани Глущенко.

Важливо, щоб місця вічного спочинку ананьївців мали доглянутий та впорядкований вигляд — саме цього принципу послідовно дотримуються керівники громади. Адже це один з моментів збереження історичної пам”яті та виявлення нашої шани до пращурів. Маємо не забувати своє коріння та дбати про могили родичів не лише раз на рік.