Ананьївські футболісти здобули “бронзу”!

Черговий приємний результат від ананьївських спортсменів. Як повідомив директор Ананьївської ДЮСШ Євген Маймескул, 28 червня відбувся фінал відкритої першості Подільської міської територіальної громади з футболу серед юнаків 2007-2008 року народження. Тривали змагання три тижні. Вже з першої гри наші спортсмени показували гарні результати та боролися за перемогу.

Сьогоднішня гра стала вирішальною та принесла футболістам ІІІ місце. Також радіємо і за ананьївця Іллю Хорошилова, якого визнано кращим нападником змагань.

Євген Маймескул визнає, що змагання стали хвилюючими як для тренера Ананьївської ДЮСШ Костянтина Калінічука, так і для його команди, адже суперники теж були сповнені спортивного азарту та завзяття. Кожна з шести команд, учасників фіналу, впродовж усіх матчів доводила своє право на змагання за головний кубок. В нелегкій боротьбі ананьївці трішки поступилися. Але безперечно для того, аби згодом виграти — в цьому впевнений їх наставник Костянтин Романович, не сумнівається і Євген Маймескул. Тим паче, що на підростаюче покоління футболістів з надією дивиться і голова громади та постійний спонсор поїздок Юрій Тищенко.

Отож, усі головні перемоги хлопців — попереду.

Щиро вітаємо з достойним нинішнім здобутком та бажаємо яскравих турнірів та головних кубків.