Програма U-LEAD: розроблено практичний посібник «Бухгалтерський облік та звітність у територіальних громадах»

Експерти Програми розробили практичний посібник «Бухгалтерський облік та звітність у територіальних громадах» із рекомендаціями для ефективнішої організації бухобліку та належного відображення розрахунків у фінансовій звітності.

🖊 Цей матеріал базується на Національних положеннях із бухгалтерського обліку та Плані рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, а також інших нормативних документах. Бухоблік та звітність розглядаються у взаємозв’язку із податковим обліком, основні вимоги якого встановлено Податковим кодексом України.

У посібнику вісім розділів, кожний із яких розкриває порядок організації бухгалтерського обліку основних облікових об’єктів та складання фінансової звітності в бюджетних установах. Кожний розділ закінчується переліком згаданих у тексті нормативних документів.

☝️ У ньому можна знайти велику кількість практичних ситуацій і ефективні рішення щодо них. Ці рішення обговорювалися експертами U-LEAD спільно з бухгалтерами громад на семінарах та тренінгах. Він буде корисним насамперед для практикуючих бухгалтерів, фінансистів, фахівців юридичної служби, керівників органів місцевого самоврядування та інших установ державного сектору економіки.

Завантажити посібник можна на нашому сайті:

➡http://surl.li/hzcmj