Увага, конкурс!

Комунальне некомерційне підприємство «Ананьївський центр первинної медико-санітарної допомоги Ананьївської міської ради» оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки нерухомого майна, з метою передачі його в оренду з проведенням аукціону.   

     Конкурс відбудеться 26 травня 2023 року о 11 год.00 хв. в КНП «Ананьївський ЦПМСД», в кабінеті директора.

       Назва об’єкта оцінки  1. – Частина нежитлової будівлі, а саме приміщення, яке визначено згідно технічного паспорту літерою «Л»: №12 (допоміжне 7,2  кв.м.), №45 (основне 7,3 кв.м.), №46 (основне 7,3 кв.м.), загальна площа 21,8 кв.м..

     Місцезнаходження об’єкта оцінки – Одеська область,Подільський р-н., м. Ананьїв, вул. Героїв України, 45.

   Назва об’єкта оцінки  2. – Частина нежитлової будівлі, а саме приміщення, яке визначено згідно технічного паспорту літерою «Л» приміщення  №37 (лікувальний 26,6  кв.м.), загальна площа 26,8 кв.м..

     Місцезнаходження об’єкта оцінки – Одеська область, Подільський р-н., м. Ананьїв, вул. Героїв України, 45.

     Власник – Ананьївська міська рада.

     Мета проведення незалежної оцінки – передача з проведенням аукціону.

     Претендентам для участі в конкурсі необхідно надати конкурсну документацію, яка подається у запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться у конверті.

         До підтвердних документів, поданих на конкурс із відбору суб’єктів оціночної діяльності, належать:

– заява на участь у конкурсі;

– копія установчого документа претендента;

– копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки і підписання звіту про оцінку майна;

– копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;

– інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним для проведення з незалежної оцінки майна).

Конкурсна пропозиція претендентів подається у окремому запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо ціни виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт.

          Прийом заяв на участь у конкурсі припиняється за чотири календарних дні до дати проведення конкурсу.

         Конкурсна комісія працює в КНП «Ананьївський ЦПМСД», кабінет директора, вул. Героїв України, 45, м. Ананьїв, телефон 2-10-11, електронна адреса: centr_an1@i.ua

КНП «Ананьївський ЦПМСД»

05.05.2023 р.

* Бланки документів для участі в конкурсі (Інформація щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна (експертної грошової оцінки земельної ділянки) та підписання звіту про оцінку майна (експертну грошову оцінку земельної ділянки); Заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності; Інформація про претендента) визначені наказом Фондом державного майна України від 31.12.2015  №2075 «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності»