Повідомлення про оприлюднення проєкта рішення

Проєкт рішення Ананьївської міської ради «Про відрахування господарськими організаціями до міського бюджету частини прибутку (доходу) за результатами щоквартальної фінансово-господарської діяльності»

     Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Ананьївська міська рада  повідомляє про оприлюднення на офіційному вебсайті Ананьївської міської ради проєкту рішення «Про відрахування господарськими організаціями до міського бюджету частини прибутку (доходу) за результатами щоквартальної фінансово-господарської діяльності» (далі – проєкт рішення) з метою одержання зауважень і пропозицій до нього від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

    Проєкт рішення розроблено з метою забезпечення фінансової самодостатності міської ради, Ананьївською міською радою встановлюється на території Ананьївської міської територіальної громади ставка податку на прибуток господарських організацій комунальної власності або з часткою комунальної власності в статутному фонді.

    Зауваження та пропозиції слід надсилати на адреси:

    Ананьївська міська рада, вул. Незалежності, 51, м. Ананьїв, Подільського району, Одеської області  66400 е-mail: ananiv-mr.odessa.gov.ua

     Проєкт регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу будуть оприлюднені протягом п’яти робочих днів шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Ананьївської міської ради в мережі інтернет ananiv-mr.odessa.gov.ua

    Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця з дати оприлюднення в письмовому або електронному вигляді з 09.05.2023 року по 09.06.2023 року.