Повідомлення про оприлюднення проєкта рішення

Проєкт рішення Ананьївської міської ради «Про встановлення ставки  транспортного податку»

     Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Ананьївська міська рада  повідомляє про оприлюднення на офіційному вебсайті Ананьївської міської ради проєкту рішення «Про встановлення ставки  транспортного податку» (далі – проєкт рішення) з метою одержання зауважень і пропозицій до нього від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

    Проєкт рішення розроблено з метою забезпечення фінансової самодостатності Ананьївської міської територіальної громади, ставка транспортного податку визначена статтею 267 Податкового Кодексу України.

    Зауваження та пропозиції слід надсилати на адреси:

    Ананьївська міська рада, вул. Незалежності, 51, м. Ананьїв, Подільського району, Одеської області  66400 е-mail: ananiv-mr.odessa.gov.ua

     Проєкт регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу будуть оприлюднені протягом п’яти робочих днів шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Ананьївської міської ради в мережі інтернет ananiv-mr.odessa.gov.ua

    Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця з дати оприлюднення в письмовому або електронному вигляді з 09.05.2023 року по 09.06.2023 року.