В Байтальському старостаті тривають роботи з благоустрою

Нинішній тиждень радував погодою, а тому повсюди кипіла робота. В Байтальському старостаті скористалися можливістю та продовжили впорядкування кладовищ. Зокрема, як повідомила староста Алла Медведенко, сьогодні було завезено пісок на усі цвинтарі. На допомогу прийшли небайдужі жителі. Так, кладовища  Четвертої дільниці Ананьєва забезпечили піском Ігор Дога та Олег Переверзєв; на Першій дільниці — Володимир Драчук та Віталій Медведенко. В селі Байтали цю ділянку роботи взяв на себе Микола Нігрескул. 

Староста з вдячністю відгукнулася про небайдужих земляків, які у важливий момент прийшли на допомогу. також Алла Олексіївна вдячна за участь в нинішніх роботах і працівникам КП “Місто-сервісу”, які взяли на себе основне навантаження. До того ж сьогодні працював і екскаватор підприємства, що значно пришвидшило увесь процес.

Заходившись прибирати, не оминули увагою і територію, прилеглу до старостинських управ — тут також все було впорядковано силами культпрацівників, працівників старостату,  А оскільки порядок підтримується регулярно, то й цього разу впоралися швидко.